Wie zijn wij

Funnies is in 1996 opgericht en is vanaf het begin direct een belangrijke speler op de markt. Onder de merknaam Funnies produceren wij kwalitatief hoogwaardige badtextiel, baby-artikelen, pluche knuffels en diverse accessoires. Verkocht bij de betere babyspeciaalzaken, drogisterijen, geschenkwinkels en borduur-ateliers.

Elk seizoen worden meerdere nieuwe, hippe en trendy collecties aan het assortiment toegevoegd.

Bij het ontwerpen van alle artikelen ligt de nadruk op het gebruiksgemak, kwaliteit en duurzaamheid van de materialen. Veel van onze artikelen kunnen ook onder private label voor bedrijven en instellingen worden geproduceerd. Het laten produceren van uw eigen designs en/of eigen kleuren is ook mogelijk.

Funnies werkt samen met productie-faciliteiten over de gehele wereld. Doordat we diverse productie-coördinatoren ter plekke in dienst hebben oefenen we een voortdurende controle uit op alle stadia in het productproces.

Wat is ons doel

Verantwoord maatschappelijk ondernemen staat hoog in ons vaandel. Onze leveranciers respecteren de richtlijnen van de OESO voor het MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Dankzij deze richtlijnen en ons toezicht bij de productie is kinderarbeid uitgesloten. Wij zijn er trots op dat wij een bijdrage leveren aan het vinden van de juiste balans tussen verantwoordelijkheid, duurzaamheid en opbrengst.

 

Trend

Het personaliseren van artikelen heeft een vlucht genomen. Funnies is sinds enige jaren marktleider in het ontwikkelen en produceren van textiel en knuffels die voorzien kunnen worden van een borduring of print. Voortdurend worden nieuwe artikelen aan het assortiment toegevoegd om de vraag aan deze artikelen optimaal te kunnen bedienen.

Make your world more Funnies ®

0

Vul hier uw zoekopdracht in